ΑΤΤΙΚΗ

Ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου και φέτος στη λίστα “40 UNDER 40” του FORTUNE

Με τους 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας

Μοναδικός εκπρόσωπος της ασφαλιστικής και διαμεσολαβητικής αγοράς στη λίστα  “40 UNDER 40” του FORTUNE είναι και φέτος ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Μέλος ΔΣ & Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΜΑ και Αντιπρόεδρος – Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers.

Η λίστα του FORTUNE περιλαμβάνει 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας που αξιολογούνται βάσει της βιωσιμότητας του επενδυτικού και επιχειρηματικού μοντέλου που εφαρμόζουν, της καινοτομίας, τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους ως επικεφαλής και τη γενικότερη προοπτική και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας τους.

Στην περίπτωση του Τ. Χατζηθεοδοσίου το FORTUNE αναφέρει:

Η Mega Brokers, εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, βρίσκεται εδώ και 12 χρόνια στις κορυφαίες θέσεις της ασφαλιστικής αγοράς με βάση τις πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και την κερδοφορία της, που κατάφερε να διατηρήσει εν μέσω πανδημίας. Με σημαντικές συνεργασίες, όπως η πρόσφατη με τη Mercedes Benz Hellas, η εταιρεία, αφού εγκαινίασε το νέο της κτίριο επτά ορόφων επί της Λεωφόρου Συγγρού, προχώρησε στην αγορά νέων γραφείων στη Θεσσαλονίκη για επέκταση των δραστηριοτήτων της. «Οι συνεργάτες μου πρέπει να είναι ομαδικοί, θετικοί άνθρωποι, με διάθεση και αγάπη για τη δουλειά τους και με παραπάνω αγάπη για τους πελάτες μας. Επίσης πρέπει να είναι φιλόδοξοι και να θέλουν να πετύχουν και να διακριθούν» αναφέρει ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου στο Fortune Greece.

ΠΗΓΗ https://www.insurancedaily.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top