ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΣΠ με τον αντιπρόεδρο και Δ.Σύμβουλο της Αττικό Μετρό

   Εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος με τον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό κ. Ν. Κουρέτα στα γραφεία του, στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου κ. Π. Πολιτάκης και η Β΄Αντιπρόεδρος του ΕΣΠ κ. Μ. Πιττάκη.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου ενόψει της ολοκλήρωσης των έργων επέκτασης του μετρό προς Πειραιά και  της απόδοσης σε λειτουργία των σταθμών Μανιάτικα, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο, γεγονός που αποτελεί μια απόλυτα θετική εξέλιξη.

Δεδομένης της μεγάλης καθυστέρησης των έργων έλευσης του μετρό και του τραμ  στην πόλη μας, οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ κατέθεσαν μια σειρά από προτάσεις που, όπως τόνισαν, είναι δίκαιο να πραγματοποιηθούν ως ανταπόδοση της εταιρείας στην τοπική κοινωνία και στην πειραϊκή αγορά, που δοκιμάστηκε σκληρά προσπαθώντας να επιβιώσει σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό περιβάλλον, ώστε μέσω της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων  φορέων να τονωθεί η Αγορά του Πειραιά και να επανέλθει άμεσα σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top