ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ίδρυμα Ευγενίδου στηρίζει την ακριτική Θράκη

Το Ίδρυμα Ευγενίδου στηρίζει την γενέτειρα του μεγάλου ευεργέτη και ιδρυτή του, Ευγένιου Ευγενίδη, και δηλώνει παρόν στην εκπαίδευση των νέων του Ακριτικού Έβρου, βασικό προαπαιτούμενο για μία βιώσιμη αναπτυξιακή πορεία της Θράκης.

Η  Διοίκηση του Ιδρύματος Ευγενίδου την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 παρευρέθηκε στην επίσημη παράδοση του δεύτερου σχολικού λεωφορείου με ράμπα για αμαξίδια, που δώρισε το Ίδρυμα Ευγενίδου στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης. Ακολούθως ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, κ. Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, και ομάδα στελεχών του, συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς της Αλεξανδρούπολης και συζήτησαν σχετικά με την ολοκλήρωση της δημιουργίας ναυτικού τομέα στο 4ο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούπολης.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου το κλιμάκιο του Ιδρύματος Ευγενίδου μετέβη στην Ορεστιάδα για τα εγκαίνια των πλήρως ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας – «Ευγενιδείου». Το σχολείο ανακαινίστηκε εξ’ ολοκλήρου με δαπάνες του Ιδρύματος Ευγενίδου, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίστηκε ο τεχνολογικός εξοπλισμός του.

Το ίδιο απόγευμα, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση του Δήμου Ορεστιάδας, στην οποία ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης ανακήρυξε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, κ. Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη, επίτιμο δημότη Ορεστιάδας για την συνολική προσφορά του Ιδρύματος Ευγενίδου στον Έβρο.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, η διοίκηση του Ιδρύματος Ευγενίδου συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Διδυμοτείχου «Ευγένιος Ευγενίδης» κ. Γεώργιο Μποζατζίδη και μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών του σχολείου.

Η επίσκεψη του κλιμακίου του Ιδρύματος Ευγενίδου στην περιοχή της Θράκης ολοκληρώθηκε με την δέσμευση του Προέδρου του προς τις τοπικές αρχές, ότι το Ίδρυμα θα συνεχίσει να στηρίζει την επαγγελματική και τεχνική εκπαίδευση στην Θράκη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top