ΝΑΥΤΙΛΙΑ

H  Franman στα Ποσειδώνια 2022

Στον απόηχο των Ποσειδωνίων 2022, o πλούσιος απολογισμός της Franman περιλαμβάνει σημαντικές επισκέψεις, επαφές, απονομές και εκδηλώσεις που προάγουν τους στόχους της εταιρίας για περαιτέρω ανάπτυξη και ηγετικό ρόλο στο χώρο του ναυπηγικού εξοπλισμού και υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Στο επιβλητικό περίπτερο της Franman, σε κομβικό σημείο του εκθεσιακού χώρου του Metropolitan ExpoCenter, η Franman έδωσε ένα δυναμικό παρών στα φετινά Ποσειδώνια.

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μας και τη συνολική εμπειρία μας στα Ποσειδώνια” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκούλης. “Μετά από 4 χρόνια απουσίας ήταν μεγάλη η ανάγκη αλλά και η χαρά μας να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί. Αυτά τα 4 χρόνια η Franman έγινε ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο σύγχρονη και ανταποκρίνεται με γρήγορα αντανακλαστικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις  της ναυτιλίας παγκοσμίως. Τα Ποσειδώνια ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς να μοιραστούμε τα νέα και τις εξελίξεις μας αλλά και να προσθέσουμε σημαντικές νέες συνεργασίες στο portfolio μας”.

Την ημέρα των Εγκαινίων, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο της Franman,

ενώ μεταξύ των πολλών και εκλεκτών επισκεπτών κατά την διάρκεια της έκθεσης ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης , ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Μελίνα Τραυλού, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δρ. Γιώργος Πατέρας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης και βέβαια πολύ μεγάλος αριθμός πλοιοκτητών και εκπροσώπων ναυτιλιακών εταιρειών.

Λίγο πριν τη λήξη των Ποσειδωνίων, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε CocktailReception στο περίπτερο της Franman, όπου πλήθος πελατών, συνεργατών και φίλων της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μετά από καιρό, να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να δώσουν τον τόνο σε ένα κλίμα ήδη πολύ θετικό γύρω από τις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της ναυτιλίας, γύρω από συνεργασίες και κοινό όραμα για το μέλλον.

Η εκδήλωση επισφραγίστηκε με την ανταλλαγή τιμητικής αναγνώρισης και θερμών ευχαριστιών για τα 30 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας με τον  κ. Toshihiko Hosoki, της Naniwa Pump και τον εκπρόσωπό της Yanmar κ. Shohei Kamata για τη συμπλήρωση 25 χρόνων αδιάλειπτης και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας με τον Ιαπωνικό Όμιλο.

H πιο σημαντική και τιμητική διάκριση για την Franman, που απονεμήθηκε επισήμως κατά το τέλος της όμορφης αυτής γιορτής, ήταν το βραβείο του Great PlacetoWork 2022 από τον κύριο Γιώργο Μαύρο, Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου PRCGroup-The ManagementHouse, όπου ανήκει και το GreatPlacetoWork® Hellas.

“Eίμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη διάκριση την οποία και αφιερώνω στην ομάδα μου” δήλωσε σχετικά o κ. Φραγκούλης. “Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας προέρχονται μέσα από την άποψη του προσωπικού μας για την εταιρεία μας.  Όλοι μαζί, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό και όλοι μαζί γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι”.

 

H Franman στηρίζει και εργάζεται μεθοδικά βάζοντας ισχυρά θεμέλια για τη νέα γενιά της ναυτιλίας. Στο πλαίσιο αυτό, δεκάδες φοιτητές φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Franman κατά τη διάρκεια της έκθεσης και είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στο χώρο της ναυτιλίας από στελέχη της Franman.

 

Όπως κάθε χρόνο, τα Posidonia διοργάνωσαν αθλητικά events, μεταξύ των οποίων το Running και το Golf, στο οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι της εταιρίας.

Η Franman ευχαριστεί και  συγχαίρει τους διοργανωτές των Ποσειδωνίων για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και την άριστη οργάνωση.  H απόφαση των διοργανωτών να αναστείλουντην έκθεση για 4 χρόνια λόγω του Covid, δικαίωσε τις προσδοκίες και έστεψε την επανεκκίνηση της μεγαλύτερης γιορτής της ναυτιλίας με δυναμική και κύρος.

 

 

Από αρ. Capt. Δημήτρης Ματθαίου, Πρόεδρος Κωστής Φραγκούλης, Capt Γιώργος Ξηραδάκης

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top