?>
NEWS

Mega Brokers Awards 2022 – Λαμπρή βραδιά βραβεύσεων με σφραγίδα MEGA BROKERS

 

Μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “SALES AWARDS” που διοργάνωσε η MEGA BROKERS για τις  βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών με βάση τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2021.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου στο  μαγευτικό χώρο του Μουσείου Οίνου στην Παιανία.

Εκεί, οι εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών, εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου και του ευρύτερου κλάδου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια καλοκαιρινή βραδιά, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν 43 συνεργάτες της εταιρείας που βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά τους αποτελέσματα το έτος 2021.

 

Την εκδήλωση συντόνισε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος ο οποίος δίνοντας τόνο ψυχαγωγικό δε δίστασε να μπει σε ένα παιχνίδι γνώσεων με στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και συνεργάτες αναζητώντας το πιο δυνατό ή αδύναμο κρίκο απογειώνοντας τη διάθεση των παρευρισκομένων.

 

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video παρουσίασης και με κεντρικό σύνθημα «Do it like a Pro» ενώ πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, που στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

 

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με το Διογένη Μπαχτιάρογλου, Εμπορικό Διευθυντή ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της MEGA BROKERS το 2021 και παράλληλα παρουσίασε τους εταιρικούς στόχους και τον προγραμματισμό της εταιρείας για το 2022 ενώ εντυπωσιακή ήταν η αναφορά του στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

Στα συνολικά αποτελέσματα πωλήσεων της εταιρείας αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής  της εταιρείας, τα οποία άγγιξαν τα 69 εκατομμύρια ευρώ μεικτών ασφαλίστρων, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η εταιρεία έχει περάσει στη νέα εποχή με απόλυτη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες της, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στον τελικό καταναλωτή για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

 

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις, δράσεις και τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας το 2022 και έδωσε στίγμα για το πώς θα κινηθεί η ασφαλιστική αγορά τη νέα χρονιά μιλώντας για τις προοπτικές του κλάδου, τις σχέσεις με την Πολιτεία και τη τρέχουσα κατάσταση ενώ ταυτόχρονα τόνισε χαρακτηριστικά πως “μαέστρος” όλης αυτής της προσπάθειας είναι πλέον ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου.

 

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή παράδοσης της χορηγίας βραβείου στην ΕΛΕΠΑΠ και την συγκινητική ομιλία της Επιστημονικής Διευθύντριας ΕΛΕΠΑΠ κυρίας Μαρίας Πυργελή, αποδεικνύοντας πως  η εταιρική κοινωνική ευθύνη ανήκει στον πυρήνα της στρατηγικής της εταιρείας και εκφράζεται κάθε χρόνο με το ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους βραβευθέντες παραδίδοντάς τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το μουσικό πρόγραμμα του Μύρωνα Στρατή και της μπάντας του ενώ στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

 

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών & Διευθύνων Σύμβουλος EUROLIFE

 

Τάσος Αναστασίου, Γενικός Διευθυντής ΕΘΝΙΚΗ ασφαλιστική

 

Γιάννης Καντώρος, CEO INTERAMERICAN

 

Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος AIG Greece

 

Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής GROUPAMA

 

Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΕΘΝΙΚΗ ασφαλιστική

 

Στέφανος Μαλαχιάς, Chief commercial officer ALLIANZ

 

Ναταλία Γιαννιού, Sales & Marketing Manager INTERASCO

 

Ευστάθιος Γκόρκας, Εμπορικός Διευθυντής Δικτύου  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ

 

Ιωάννης Τζανάκος , Chief executive officer ΔΥΝΑΜΙΣ

 

Αθανάσιος Ράπτης, Περιφερειακός Διευθυντής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

 

Τέλης Μπάρδης, Υποδιευθυντής Πωλήσεων ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ

 

Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής EUROLIFE

 

Μάριος Μοσχονάς, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου INTERAMERICAN

 

Ευστάθιος Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων ERGO

 

Σωτήριος Γουγούσης, Independent Agents & Brokers Sales Manager GENERALI

 

Σωτηρία Μαράκη, Distribution Manager Consumer Lines AIG

 

Μάγκνους Χατζηδημητρίου, Independent Distribution Channel Manager

 

NN Hellas II

 

Ενώ χαιρετισμοί προβλήθηκαν και από τους

 

Χρήστος Κάτσιος, CEO GROUPAMA

 

Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος INTERASCO

 

Ζορμπάς Δημήτριος, Γενικός Διευθυντής Συνεταιριστική

Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου Διαγωνισμού πωλήσεων 2022-2023 στο εξωτικό Μαρόκο για τους συνεργάτες της εταιρείας.

 

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό καθώς και το video της εκδήλωσης.

https://drive.google.com/drive/folders/1mwPIjtpk3DSx0NwtOpMW-EVkPkuCtArh

 

https://www.youtube.com/watch?v=vg3wBsYfobw&feature=youtu.be&ab_channel=MegaBrokersSA

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top