?>
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Μελίνα Τραυλού έλαβε τιμητική διάκριση από το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη για τη διαχρονική προσφορά της ΕΕΕ στην ΕΛ.ΑΣ

Από την Πρόεδρο κ.Μελίνα Τραυλού:
“Σήμερα, κατά τη διάρκεια τιμητικής διάκρισης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από τον Υπουργό, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο για τη διαχρονική προσφορά της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ προς την ΕΛ.ΑΣ. και τα Σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, παρουσία του Υφυπουργού, των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και μελών του ΔΣ της ΕΕΕ και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.
Ιδιαίτερης αξίας το αναμνηστικό δώρο, ο πίνακας ζωγραφικής που φιλοτέχνησαν κρατούμενοι σωφρονιστικών καταστημάτων, που οπτικοποιεί τη δύναμη του καλού, του θετικού, του αισιόδοξου που πραγματοποιείται μέσα από τη δράση της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.
«Ως Πρόεδρος της Ένωσης, αλλά και ως Ελληνίδα πολίτης, θέλω να απευθύνω ένα ηχηρό «ευχαριστώ», ένα «ευχαριστώ καρδιάς», στις γυναίκες και στους άντρες που υπηρετούν στο Υπουργείο, στην αστυνομία, στην πυροσβεστική, σε όλες τις υπηρεσίες, σε όλες τις βαθμίδες.
Κυρίως, όμως, σε αυτά τα κορίτσια και αγόρια, που από νεαρή ηλικία κατατάσσονται στα σώματα ασφαλείας, εκπαιδεύονται και αφοσιώνονται στο καθήκον, δίνουν τη ζωή τους, για να προστατεύουν τη δική μας ζωή. Μακριά από τις οικογένειές τους, χωρίς διακοπές, χωρίς αργίες, χωρίς γιορτές και με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής.»
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, 13η Ιουλίου 2022
Μελίνα Τραυλού,
Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών & ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ
Today, during an honorary distinction at the Ministry of Citizen Protection, by the Minister, Mr. Panagiotis Theodorikakos for the long-term contribution of SYN-ENOSIS to the Greek Police and the prisons of the country, in the presence of the Deputy Minister, the Secretaries General of the Ministry and of the Leader of Hellenic Police, as well as members of the Board of Directors of UGS and SYN-ENOSIS.
Of particular value is the commemorative gift, the painting created by prison inmates, which visualizes the power of the good, the positive, the optimistic that is realized through the action of SYN-ENOSIS.
Ministry of Citizen Protection, July 13th 2022
Melina Travlos, President of the Union of Greek Shipowners & SYN-ENOSIS”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top