ΑΤΤΙΚΗ

Η MEGA BROKERS παραμένει 1η στη Groupama Ασφαλιστική και το έτος 2021!

Η Groupama Ασφαλιστική βράβευσε τη MEGA BROKERS για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε Εν Ισχύ Χαρτοφυλάκιο για το έτος 2021.

Στην παράδοση του βραβείου, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας, παρευρέθηκαν από τη Groupama ασφαλιστική οι κύριοι Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής, ο κ. Δημήτρης Διβανής, Διευθυντής Τομέα Ανάπτυξης Πωλήσεων Ελευθέρου Δικτύου και η κ. Βίκυ Αθανασάκη Senior Account Officer.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

και ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της MEGA BROKERS κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου

 

 

μαζί με τη Διευθυντική ομάδα της εταιρίας παρέλαβαν το βραβείο, δηλώνοντας ότι δεσμεύονται και του χρόνου η MEGA BROKERS να παραμένει πρώτη στο σύνολο των κλάδων ασφάλισης στη Groupama Ασφαλιστική καθώς επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια μια σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών της.
Η αυξητική αυτή τάση σημειώνεται ήδη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022 επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική συνεργασία της MEGA BROKERS με τη Groupama Ασφαλιστική.

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

Έχουμε τη χαρά να ανταμειβόμαστε για ακόμη μία χρονιά με την πρωτιά στις πωλήσεις. Το να καταφέρει η εταιρεία να διατηρείται στην πρώτη θέση ανάμεσα στους ανταγωνιστές της για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει πως η  MEGA BROKERS γνωρίζει πώς να επενδύει αποτελεσματικά στη γνώση, στην εμπειρία, στους ανθρώπους, στην ποιότητα και, πάνω απ’ όλα, στο μέλλον.

Ευχαριστούμε του συνεργάτες και τους πελάτες μας  για την εμπιστοσύνη τους και για τις πρωτιές που μας δίνουν σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε και την ασφαλιστική εταιρεία που αποτελεί σημαντικό σύμμαχος μας!

Δείτε περισσότερα εδώ:https://megabroker.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top