ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρει τον Πρωθυπουργό του Κουβέιτ

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρει τον Πρόεδρο της @usip Σεϊχη Ahmed Nawaf Al Ahmed Al Sabah για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, του Πρωθυπουργού της χώρας του Κουβέιτ.

Καλή και ευδόκιμη θητεία σε έναν άνθρωπο του παγκόσμιου αστυνομικού αθλητισμού.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ιδρύθηκε το έτος 1990 και αναγνωρίσθηκε με την υπ’ αριθ. 2603/1990 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με σκοπό και στόχο την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και την ανάπτυξη του αθλητισμού, μεταξύ των εν ενεργεία Ελλήνων Αστυνομικών και των άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών. Το 2003 το καταστατικό της Ένωσης τροποποιήθηκε, με την υπ’ αριθ. 3113/2003 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, για να ανταποκρίνεται πληρέστερα στη σημερινή πραγματικότητα.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος από ιδρύσεώς της, αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.) και της Διεθνούς Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.I.P.). Η ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αποφασίσθηκε, γιατί σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, δικαίωμα συμμετοχής στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Αστυνομικών, έχουν οι Αστυνομικές Ενώσεις των Επισήμων Αστυνομικών σωμάτων κάθε χώρας μέλους.

Έχει εγγεγραμμένα εφτά χιλιάδες μέλη Αστυνομικούς, Ειδικούς Φρουρούς και Συνοριακούς Φύλακες, δεν έχει κερδοσκοπικό ή συνδικαλιστικό χαρακτήρα και στηρίζει όλα περίπου τα Ολυμπιακά και μη αθλήματα ανάλογα με την δυναμική του ενδιαφέροντος των μελών της.

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετέχει με εκπροσώπους της σ’ όλα τα συνέδρια της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών και της Διεθνούς Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, στηρίζοντας τον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Αστυνομικό Αθλητισμό. Στόχος της Ένωσής μας είναι να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη της και σ’ όλους τους συναδέλφους να αθληθούν και να στηρίξει αυτούς που διακρίνονται για τη συμμετοχή τους στις Διεθνείς Διοργανώσεις.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

http://www.aeae.gr/

21 0778 2311

helathpo@otenet.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Hellenic Police Athletic Association

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top