?>
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τίμησαν τον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια  

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/8), κλιμάκιο εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) υποδέχθηκε τον Λευτέρη Πετρούνια στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», ο οποίος επέστρεφε από το Μόναχο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής, έχοντας το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του.

Συγκεκριμένα, εθελοντές του Τομέα Νεότητας του Ε.Ε.Σ. υποδέχθηκαν τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή στο αεροδρόμιο, προσφέροντας του ανθοδέσμη και συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, για την τεράστια διάκριση που προσέφερε στη χώρας μας, με την κατάκτηση του 6ου χρυσού Πανευρωπαϊκού μεταλλίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας αποτελεί τον«αγγελιοφόρο» του Τομέα Νεότητας του Ε.Ε.Σ, με σκοπό τη διάδοση του μηνύματοςτου εθελοντισμού και της αλληλεγγύης στα μικρά παιδιά, τους αυριανούς εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η επιστολή του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, προς τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή: «Εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των χιλιάδων εθελοντών και μελών μας, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τα θερμότατα συγχαρητήριά μας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής του Μονάχου. Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας, με την κατάκτηση του 6ου  Πανευρωπαϊκού χρυσού μεταλλίου, σας αναδεικνύει σε υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου. Το ήθος, η αγωνιστικότητα, η αυταπάρνηση, η υπομονή και το πάθος για διάκριση που έχετε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους Έλληνες αθλητές. Είμαστε υπερήφανοι που σας έχουμε πρότυπο για τους νέους εθελοντές μας που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Και πάλι συγχαρητήρια και σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε να προσφέρετε  στη χώρα μας ανάλογες στιγμές και στο μέλλον, όπως είμαι βέβαιος ότι θα πράξετε.»

***

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top