ΑΤΤΙΚΗ

3rd International Congress “Sports Cardiology 2022”

Χαιρετισμός του Προέδρου του Συνεδρίου καρδιολόγου Σπύρου Παπαϊωάννου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 3ο Διεθνές συνέδριο “Sports Cardiology 2022” που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου 23-25 Σεπτεμβρίου 2022. Στη συνάντηση αυτή θα αναλυθούν σημαντικά θέματα που απασχολούν όχι μόνο τους καρδιολόγους αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τον Αθλητισμό επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά. Κρίσιμα ζητήματα όπως ο αιφνίδιος θάνατος σε αθλητές, τα όρια της άσκησης σε καρδιοπαθείς και μη κάτω από φυσιολογικές έως και ακραίες συνθήκες, ο ρόλος της διατροφής και της χρήσης αναβολικών στους αθλητές είναι μερικά από αυτά.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και διεθνείς προσωπικότητες του αθλητισμού.

Με εκτίμηση,

Ο Προέδρος του Συνεδρίου,
Σπυρίδων Παπαϊωάννου
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Διδάκτωρ ΑΠΘ
Διευθυντής Β’ Καρδιολογικής Κλινικής
Nαυτικό Νοσοκομείο  Αθηνών

 


Dear colleagues, friends,

I am pleased to invite you to participate in the 3rd International Sports Cardiology Conference 2022, which will be held at the Amphitheater of the Athens War Museum on September 23, 24 and 25, 2022.
The great response to the ‘1st conference in this emerging field of cardiology, in which many medical specialties are involved and a multifaceted approach and treatment is required, led to the expansion of the topics with an even fully-resourced scientific program.
Critical issues in cardiology will be discussed and analyzed at the conference, such as sudden death but also the general investigation of the effects of sport on cardiovascular health.

Highly renowned scientists from Greece and abroad are guaranteed to cover these issues by drawing, valuable conclusions about exercise and its effect on the cardiovascular system.

Yours sincerely,

The President of the Conference

Spyridon Papaioannou
Interventional Cardiologist
Director of the 2nd Cardiology Clinic
Athens Naval Hospital

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Μαραθωνομάχων 26, 151 24 Μαρούσι
Τ. 210 6827405, F. 210 6827409
E. dpanakoulia@tmg.gr, W. www.tmg.gr

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
23 – 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Πολεμικό Μουσείο
Ριζάρη 2-4, Αθήνα 106 75
Τ. 210 72 45 838

ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Επίσημες γλώσσες του Συνεδρίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
• Οι Πρόεδροι, οι Ομιλητές και οι Σχολιαστές μπορούν να συμμετάσχουν είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω διαδικτύου.
• Ταυτόχρονη διαδικτυακή & διαδραστική αναμετάδοση του Συνεδρίου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι δωρεάν.
• Φυσική παρουσία περιορισμένου και προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων στο χώρο του συνεδρίου, με εφαρμογή όλων των υγειονομικών κανόνων, που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία, για την αποφυγή μετάδοσης της νόσου Covid-19.
• Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο Συνέδριο είναι η υποβολή της Φόρμας Εγγραφής σας την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.sportscardiologycongress.com
• Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν την ηλεκτρονική κονκάρδα (e-badge) η οποία θα περιλαμβάνει το μοναδικό barcode για την αναγκαία σάρωση κατά την είσοδό τους στις αίθουσες, καθώς και το Τελικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου σε ηλεκτρονική μορφή (e-Program) μέσω ενός QR code.
• Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι που έχουν ήδη υποβάλλει το Δελτίο Συμμετοχής δεν χρειάζεται να το υποβάλλουν εκ νέου.
• Υπό την αίρεση πως υφίστανται κενές θέσεις, οι καινούργιες εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στη γραμματεία του συνεδρίου, από όπου θα παραλαμβάνετε και την κονκάρδα συνέδρου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Στις αίθουσες ομιλιών, στον εκθεσιακό χώρο, καθώς και σε όλους τους χώρους του Συνεδρίου (γραμματεία, χώροι επισιτιστικών παροχών) θα τηρούνται όλες οι ισχύουσες διατάξεις και τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
• Οι Σύνεδροι πριν την είσοδό τους στις αίθουσες ομιλιών θα ενημερώνονται για τις διαθέσιμες/κενές θέσεις.
• Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα παραλάβουν ηλεκτρονικά Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (e-Certificate), στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχουν δηλώσει στη Φόρμα Εγγραφής τους, αφού συμπληρώσουν το Δελτίο Αξιολόγησης.
• ΧορηγούνταιΜόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
• Ο χρόνος παρακολούθησης θα καταγράφεται τόσο από τη φυσική παρουσία των συνέδρων εντός της εκάστοτε αίθουσας ομιλιών, όσο και από το χρόνο της on-line παρακολούθησης στην πλατφόρμα μετάδοσης.
• Τα ξενοδοχεία διαμονής των Συνέδρων τηρούν αυστηρά τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις των τουριστικών καταλυμάτων.
• Το προσωπικό του ομίλου εταιριών The Mastermind Group έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί για την προφύλαξη και μέτρα πρόληψης από τον SARS-CoV-2 για τον Συνεδριακό Τουρισμό, Εστίαση, Τουριστικά Καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ
Ενθαρρύνεται η αποστολή των ομιλιών στη γραμματεία με ηλεκτρονικό τρόπο 2 ημέρες πριν την έναρξη του συνεδρίου. Σε περίπτωση που οι ομιλητές παραδίδουν το σχετικό υλικό των εισηγήσεων τους στην τεχνική γραμματεία κρίνεται απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού υγρού.

Φόρμα Εγγραφής  https://www.sportscardiologycongress.com/egrafes/

Γενικές πληροφορίες  https://www.sportscardiologycongress.com/genikes-plirofories/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top