ΑΤΤΙΚΗ

“AHEPA CUP 2022” Beach Volleyball

Παρουσία του αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνη ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31 Ιουλίου το τουρνουά μικτών ομάδων “AHEPA CUP 2022” Beach Volleyball tournament στη Ναύπακτο. Ο αμερικανός πρέσβης που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή αποδέχτηκε την πρόταση του τοπικού τμήματος “AHEPA Lepanto 1571”, βρέθηκε στον τελικό και χάρηκε ένα συναρπαστικό αγώνα .Καθώς το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση της AHEPA στις ΗΠΑ (1922-2022), η παρουσία του πρέσβη ήταν μια αναγνώριση για τις υπηρεσίες της οργάνωσης στον ελληνισμό τα 100 αυτά χρόνια.”Πρωτοήρθα στη Ναύπακτο 7 χρονών και μου ειπε ο πατέρας να μην ξεχάσω τις ρίζες μου και έτσι έχω τον τόπο μου στην καρδιά μου. ” δήλωσε ο κ. Τσούνης. Επισημαίνοντας την προσφορά της ΑΧΕΠΑ στα 100 χρόνια λειτουργίας της τόνισε: Είμαι ένας ΑΧΕΠΑΝ από τη Ναύπακτο, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, Πρόκειται για μια μεγάλη οργάνωση και ένα μεγάλο event με μια υπέροχη ομάδα από την Πάτρα που κέρδισε. Ανυπομονώ να επιστρέψω και του χρόνου”.

Το τμήμα AHEPA Palaio Faliro Chapter HJ38 – Phalereus εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Τριανταφυλλίδη και τον Σπυρίδων Μοιρισκλάβο.

Από αρ Αργύρης Τσουνάκης Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας AHEPA Palaio Faliro Chapter HJ38 – Phalereus , Τζόρτζ Τσούνης Αμερικανός Πρέσβης

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top