?>
ΑΤΤΙΚΗ

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακού

Ακολουθούν πίνακες με τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακού, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους συγκοινωνιακούς φορείς για την αμεσότερη ενημέρωση των επιβατών.

Σημειώνεται πως από το Μάρτιο του 2022 ισχύει παράταση μίας ώρας στο ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό και στο Τραμ κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Ως τον Μάρτιο του 2020 ίσχυε παράταση 2 ωρών στα μέσα αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση των εργαζομένων τα τελευταία δρομολόγια όλων των μέσων εκτελούνται νωρίτερα (γύρω στις 22:00 – 23:00) δύο μέρες το χρόνο: το Μεγάλο Σάββατο και την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Το ίδιο μπορεί να συμβεί επίσης όταν έχει προγραμματιστεί κάποια στάση εργασίας.

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός – γραμμή 1 Μετρό)

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια ΗΣΑΠ (κλικ για μεγέθυνση). Πηγή: ΣΤΑΣΥ
  • Τα παραπάνω δρομολόγια ισχύουν για όλες τις μέρες της εβδομάδας. Στον ηλεκτρικό ΔΕΝ ισχύει παράταση του ωραρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.
  • Κάθε πρωί, εκτός από τα πρώτα τρένα από Κηφισιά προς Πειραιά και από από Πειραιά προς Κηφισιά (αναχωρούν στις 5:00 π.μ.), υπάρχουν και επιπλέον συρμοί από συρμοί από Ομόνοια προς Κηφισιά (αναχώρηση 4:49 π.μ.) και από Άνω Πατήσια προς Πειραιά (αναχώρηση 5:05 π.μ.)
  • Επίσης, κάθε βράδυ, εκτός από τα τελευταία τρένα από Κηφισιά προς Πειραιά και από από Πειραιά προς Κηφισιά (αναχωρούν στις 00:15 π.μ.), υπάρχουν και επιπλέον συρμοί από Κηφισιά προς Ομόνοια και από Πειραιά προς Ομόνοια (αναχωρούν στις 00:30 π.μ.)

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμή 2 Μετρό. Πηγή: ΣΤΑΣΥ
  • Από το Μάρτιο του 2022 ισχύει παράταση λειτουργίας μίας ώρας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.
  • Εκτός από τους πρώτους συρμούς από Ελληνικό προς Ανθούπολη και από Ανθούπολη προς Ελληνικό (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.) υπάρχουν επιπλέον τρένα από Αττική προς Ελληνικό (αναχώρηση στις 5:30 π.μ. αλλά μόνο από Δευτέρα – Παρασκευή ), και από Άγιο Δημήτριο προς Ανθούπολη (αναχώρηση στις 5:30 π.μ.)
  • Τελευταία αναχώρηση συρμών από το Σύνταγμα (για τις γραμμές 2 και 3, προς όλες τις κατευθύνσεις -εκτός Αεροδρομίου) στις 00:23 π.μ. ή στις 1:30 π.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

 

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμή 3 Μετρό. Πηγή: ΣΤΑΣΥ
  • Δρομολόγια ΑεροδρομίουΔείτε τα πρώτα και τα τελευταία δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
  • Από το Μάρτιο του 2022 ισχύει παράταση λειτουργίας μίας ώρας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ..
  • Εκτός από τους πρώτους συρμούς από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Νίκαια και από Νίκαια προς Δουκίσσης Πλακεντίας (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.) υπάρχουν επιπλέον τρένα από Εθνική Άμυνα προς Νίκαια, και από Αιγάλεω προς Δουκίσσης Πλακεντίας (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.)
  • Τελευταία αναχώρηση συρμών από το Σύνταγμα (για τις γραμμές 2 και 3, προς όλες τις κατευθύνσεις -εκτός Αεροδρομίου) στις 00:23 π.μ. ή στις 1:30 π.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Δείτε περισσότερα  για το Τραμ και τον Προαστιακό εδώ: https://www.athenstransport.com/first-last/

πηγή   Athens Transport

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top