?>
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Σύλλογος Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Saint-Paul: Καλή σχολική χρονιά!

Ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς με τον καθιερωμένο αγιασμό για το Σχολείο μας École Franco-Hellénique du Pirée Saint Paul και ο Σύλλογός μας όπως κάθε χρονιά, βρέθηκε εκεί.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Πέτρος Ιωσηφίδης  είπε:

 


“Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ευχών και θα ήθελα εκ μέρους του Δ.Σ να ευχηθώ στους μαθητές, στους γονείς και στους καθηγητές μας, καλή σχολική χρονιά. Ο Σύλλογος Αποφοίτων περιμένει κάθε χρόνο τους τελειόφοιτους να ενταχθούν στην μεγάλη του οικογένεια και αγκαλιάζει όλους τους μαθητές με κάποιες από τις δράσεις του.
Έχετε την τύχη να βρίσκεστε σε ένα πολύ καλό σχολείο οπότε θα ευχηθώ όλα να κυλήσουν χωρίς απρόοπτα και άλλες δυσκολίες όπως μας είχε επιφέρει η πανδημία τα τελευταία χρόνια. Πέραν της μόρφωσης, να κοινωνικοποιηθείτε, να ευχαριστηθείτε με τους φίλους, τις φίλες, τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές σας τα μοναδικά μαθητικά σας χρόνια.
Αυτό πάει σε όλους σας αλλά λίγο περισσότερο, στα “πρωτάκια” μας και σίγουρα στα παιδιά της Γ’ Λυκείου τα οποία φέτος έχουν να διαβούν το στίβο των Πανελληνίων εξετάσεων και πέρα όλων των άλλων θα χρειαστούν και υπομονή.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top