ΑΤΤΙΚΗ

Το Ίδρυμα Ευγενίδου και πάλι κοντά σας με ανανεωμένο πρόγραμμα

Το Ίδρυμα Ευγενίδου και πάλι κοντά σας με ανανεωμένο πρόγραμμα

Με 9 αγαπημένες παραστάσεις σας υποδέχεται το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο από τις 7 Σεπτεμβρίου! Παραστάσεις για όλες τις ηλικίες και για όλα τα ενδιαφέροντα… Κλείστε τα εισιτήριά σας και αφήστε τον εντυπωσιακό θόλο να σας κάνει μέρος μιας μοναδικής εμπειρίας θέασης. Ελάτε να αγγίξουμε τα αστέρια και να ταξιδέψουμε στο χώρο και στον χρόνο σε ένα από τα μεγαλύτερα πλανητάρια στον κόσμο!

Αγοράστε τώρα τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

http://eticket.eef.edu.gr/app/#/welcome

Ηλικίες: 12-18

Δυναμικά ξεκινάμε στο UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου την φετινή σεζόν και ανυπομονούμε να σας μεταδώσουμε γνώση, πληροφορία και έμπνευση! To εργαστήριο “Εισαγωγή στην Python”  αποτελεί μία εισαγωγή στις θεμελιώδεις έννοιες προγραμματισμού και στην γλώσσα προγραμματισμού Python, μία δημοφιλή γλώσσα, προσιτή και με μεγάλη χρηστικότητα.

Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις βασικές δομές δεδομένων, καθώς και τις δομές ελέγχου.

Επίσης θα καλυφθούν συναρτήσεις εισόδου και εξόδου δεδομένων, καθώς και βασικοί αλγόριθμοι και τέλος θα δημιουργήσουν διασκεδαστικά παιχνίδια, όπως η κρεμάλα και το mastermind.

 

Τo εργαστήριο διεξάγεται online και αποτελείται από τέσσερεις δίωρες ενότητες. Για την συμμετοχή δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού.

 

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:

10, 17, 24/9 & 1/10 στις 15:00

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο τηλέφωνο 210 9469641,  Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 16:30

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top