ΑΤΤΙΚΗ

ΤΟ Ε.Ε.Α. στην 86η ΔΕΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συμμετέχει δυναμικά και στην φετινή, 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με δικό του, σύγχρονο, Περίπτερο,  στο οποίο φιλοξενούνται επίσης, δωρεάν, επιχειρήσεις-μέλη του και σωματεία.

Τα επίσημα εγκαίνια των Περιπτέρων των Επιμελητηρίων τελέστηκαν την Κυριακή 11/9 παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος επισκέφθηκε το Περίπτερο του Ε.Ε.Α. και συνομίλησε με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοίκησης, ενώ επίσκεψη πραγματοποίησαν και άλλα μέλη της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Τους επισήμους και τους επισκέπτες της ΔΕΘ υποδέχθηκαν το Σαββατοκύριακο 10-11/9/2022 στο Περίπτερο του Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α..

Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν από τη Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Α. οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης και ο Υπεύθυνος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς κ. Γιώργος Καββαθάς (ο οποίος είναι και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ), ενώ από το Δ.Σ. παρέστησαν οι κ.κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος,  Γεώργιος Γκόντζος, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Κούρτης, Παναγιώτης Κουτσογιάννης, Νίκος Λεβετσοβίτης, Αθανάσιος Λιάγκας, Γιάννης Λώλος, Νίκος Παναγιωτάκης, Ανάργυρος Παξινός, Δημήτρης Ραμαντζάς, Γεώργιος Φουφόπουλος.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοίκησης επισκέφθηκαν τα περίπτερα όλων των Επιμελητηρίων και συνομίλησαν με τους Προέδρους και μέλη των διοικήσεών τους.

Το μήνυμα όλων των επαφών που είχαν τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με εκπροσώπους του πολιτικού, επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου ήταν ότι απαιτείται η άμεση στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών με ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσής τους έναντι της σφοδρής ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας. Μέτρα ελάφρυνσης – μεταξύ των οποίων η ενεργειακή στήριξη, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, η μείωση της φορολογίας αλλά και μία συνολική ρύθμιση οφειλών 120 δόσεων- καθώς και μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας και  διευκόλυνσης της πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

 

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.eea.gr/arthra-eea/to-e-e-a-stin-86i-deth/

Απο αρ. Νίκος Γρέντζελος,Γιώργος Καββαθάς,Δημήτρης Μαθιός, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top