Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση στις προσεχείς εκλογές ο Γιώργος Γαβρίλης
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση στις προσεχείς εκλογές ο Γιώργος Γαβρίλης

Με αίσθημα τιμής και ευθύνης στη μάχη για τον Πειραιά│Δήλωση Γιώργου Γαβρίλη

Αποδέχθηκα με αίσθημα τιμής και ευθύνης την ομόφωνη πρόταση από την παράταξη «Πειραιάς για Όλους», που στη συνέχεια στηρίχθηκε και με την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, να ηγηθώ της προσπάθειας να εφαρμόσουμε μια εναλλακτική πολιτική πρόταση στον Πειραιά, την πόλη μας.

 

Η υποψηφιότητά μου επιδιώκει να συγκροτήσει ένα μαζικό πλειοψηφικό ρεύμα από τους προοδευτικούς δημοκρατικούς δημότες και δημότισσες μαζί με τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, που χρόνια δίνουν με συνέπεια και σταθερότητα το παρόν στον Δήμο Πειραιά. Άλλωστε, όπως όλοι γνωρίζουν, η παράταξή μας δεν αποτελεί έναν ευκαιριακό εκλογικό σχηματισμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από το μακρινό 1998, το «Λιμάνι της Αγωνίας» και ο «Πειραιάς για Όλους» στη συνέχεια έχουν διανύσει μια σημαντική διαδρομή πολιτικής, κοινωνικής, πολιτιστικής προσφοράς και παρέμβασης στην πόλη μας.

 

Ο συνδυασμός θα αποτελέσει την άλλη πρόταση για τον Πειραιά -εκείνη της ισότητας, της αλληλεγγύης και της συμπερίληψης. Ο «Πειραιάς για Όλους» δεν είναι το όριό μας, αλλά η αφετηρία μιας ενδιαφέρουσας πορείας. Μέχρι τον Οκτώβριο όλοι και όλες μαζί μπορούμε να διατυπώσουμε ένα σχέδιο μακράς πνοής για την πόλη και τους κατοίκους της, ένα σχέδιο που θα υπερβαίνει λογικές και πρακτικές απλής διαχείρισης και ανάθεσης.

 

Στην κρίσιμη μάχη του Οκτωβρίου βλέπουμε να πιάνουμε το νήμα και να δίνουμε συνέχεια σε μια νέα αρχή με παλιούς και νέους ενεργούς πολίτες, με τη συνεργασία και τη στήριξη ευρύτερων αυτοδιοικητικών συλλογικοτήτων και πολιτικών κινήσεων. Να δημιουργήσουμε τη συνθήκη της ιστορικής αλλαγής και να πραγματώσουμε το αυτοδιοικητικό μας όραμα, αυτό που έχουμε ξεδιπλώσει στα 25 χρόνια σταθερής αντιπολιτευτικής παρουσίας μας στον Δήμο και αυτό που αφήσαμε ως αποτύπωμα στην Αντιπεριφέρεια Πειραιά την περίοδο 2014-2019.

Related Articles

“Πετάει” η XRTC του Γιώργου Ξηραδάκη!

Ευχές για ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ από τον  καπτ. Γιώργο Ξηραδάκη ιδρυτή και Διευθύνων...

Νέα Αριστερά: ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Η ΦΡΕΓΑΤΑ «ΥΔΡΑ»

ΟΧΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΚΩΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!...

Ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός («της Συγγνώμης») στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός («της Συγγνώμης») στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. Η ομιλία...

Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά: Συνάντηση για τον Μεσοπόλεμο

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 19.00, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά...