ΝΑΥΤΙΛΙΑ

BIMCO:Εβδομαδιαία έκθεση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εβδομαδιαία έκθεση BIMCO COVID 19

19 Φεβρουαρίου 2021

Το τμήμα θαλάσσιων πληροφοριών BIMCO ενημερώνει τα μέλη σε εβδομαδιαία βάση, ενημερώσεις σχετικά με το COVID-19 σχετικά με τα μέτρα εφαρμογής που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις για τις θαλάσσιες μεταφορές, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής πληρώματος, καθώς και από φορείς του Ηνωμένου Έθνους όπως ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (IMO), Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ). Η BIMCO παρέχει την ακόλουθη ενημέρωση για αυτήν την εβδομάδα που λήγει την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Η BIMCO προσθέτει νέες αναφορές για την περιοχή του πάγου και παρέχει συμβουλές χειμερινής πλοήγησης

16 Φεβρουαρίου 2021

Φέτος, η BIMCO έχει επεκτείνει τις αναφορές για πάγο για να καλύψει τις θαλάσσιες περιοχές της Βόρειας Κινέζικης, της Ιαπωνίας και της Γροιλανδίας και μπορεί να παρέχει συμβουλές για συμβατικά ζητήματα που σχετίζονται με ρήτρες πάγου.

 

Ποιος είναι υπεύθυνος για το φορτίο όταν δηλώνεται ανωτέρα βία;

16 Φεβρουαρίου 2021

Η ανάπτυξη μιας νέας ρήτρας ανωτέρας βίας BIMCO προχωρά και συνεχίζεται την περασμένη εβδομάδα καθώς η υποεπιτροπή συνεδρίασε για να συντάξει μια διάταξη εμπλοκής σχετικά με καταστάσεις κατά τις οποίες φορτώθηκε φορτίο στο πλοίο και ένα κόμμα δηλώνει ανωτέρα βία.

 

Η νέα ρήτρα BIMCO ενθαρρύνει τον τομέα χύδην να υιοθετήσει την έννοια της έγκαιρης άφιξης

15 Φεβρουαρίου 2021

Σε μια προσπάθεια να ενθαρρυνθεί η ευρύτερη υιοθέτηση των αρχών άφιξης εγκαίρως (JIT) στον τομέα του χύδην φορτίου, η BIMCO δημοσίευσε μια νέα ρήτρα για τα μέρη ναυλωμένων ταξιδιών για την προώθηση πιο αποτελεσματικών διαδικασιών αποστολής και, ως εκ τούτου, συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών CO2.

 

Εβδομαδιαία έκθεση BIMCO COVID 19

12 Φεβρουαρίου 2021

Το τμήμα θαλάσσιων πληροφοριών BIMCO ενημερώνει τα μέλη σε εβδομαδιαία βάση, ενημερώσεις σχετικά με το COVID-19 σχετικά με τα μέτρα εφαρμογής που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις για τις θαλάσσιες μεταφορές, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής πληρώματος, καθώς και από φορείς του Ηνωμένου Έθνους όπως ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (IMO), Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ). Η BIMCO παρέχει την ακόλουθη ενημέρωση για αυτήν την εβδομάδα που λήγει την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

 

Η BIMCO ζητά βοήθεια από τη βιομηχανία για την καταπολέμηση πλαστών συμβάσεων

11 Φεβρουαρίου 2021

Μεγάλο μέρος της ναυτιλιακής βιομηχανίας βασίζεται σε τυποποιημένες συμβάσεις BIMCO. Οι συμβάσεις παρέχουν μια οικεία και ασφαλή συμβατική βάση στην οποία τα μέρη μπορούν να διαπραγματευτούν ελεύθερα. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη στις τυπικές φόρμες υπονομεύεται από ψεύτικα αντίγραφα που περιέχουν σφάλματα ή ακόμη και σκόπιμα κρυφές αλλαγές στη διατύπωση. Η BIMCO ζητά τη βοήθειά σας για να καταπολεμήσει τη μη γνωστή χρήση των πλαστών αντιγράφων BIMCO από τη βιομηχανία.

 

Πρόταση: Ο ΙΜΟ πρέπει να επανεξετάσει το σχέδιο κανονισμού για τα λύματα

08 Φεβρουαρίου 2021

Μαζί με ορισμένα κράτη μέλη και διεθνείς οργανισμούς, η BIMCO πρότεινε στον ΙΜΟ να επανεξετάσει την κατεύθυνση, στην οποία έχει λάβει η τροποποίηση του παραρτήματος IV της MARPOL σχετικά με τα υπάρχοντα πλοία.

 

Εβδομαδιαία έκθεση BIMCO COVID 19

05 Φεβρουαρίου 2021

Το τμήμα θαλάσσιων πληροφοριών BIMCO ενημερώνει τα μέλη σε εβδομαδιαία βάση, ενημερώσεις σχετικά με το COVID-19 σχετικά με τα μέτρα εφαρμογής που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις για τις θαλάσσιες μεταφορές, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής πληρώματος, καθώς και από φορείς του Ηνωμένου Έθνους όπως ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (IMO), Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ). Η BIMCO παρέχει την ακόλουθη ενημέρωση για αυτήν την εβδομάδα που λήγει την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021BIMCO COVID 19 weekly report

19 February 2021

The BIMCO Maritime Information department informs members on a weekly basis, updates about the COVID-19 in relation to implementation measures imposed by governments for sea transport including for crew change as well as from the United Nation bodies like the International Maritime Organization (IMO), World Health Organization (WHO) and International Labour Organization (ILO).

BIMCO provides the following update for this week ending Friday, 19 February 2021

See  more

https://www.bimco.org//sitecore/content/bimco/home/news/ports/20210219-bimco-covid-19-weekly-report.aspx

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top