ΝΑΥΤΙΛΙΑ

C&A  Σταύρος Κασιδιάρης ΑΕ:43 Χρόνια στην κορυφή σε Συστήματα  Αυτοματισμού στη Ναυτιλία και τη Βιομηχανία

Η C&A Σταύρος Κασιδιάρης  Α.Ε. επί 43 χρόνια συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στον  τομέα του Αυτοματισμού  σε Ναυτιλία Βιομηχανία και Δημόσια Έργα.

«𝟰𝟯 𝘆𝗲𝗮𝗿𝘀 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗲!
𝗖&𝗔 𝗴𝗿𝗼𝘂𝗽 since 1978 covers the whole range of procedures and certifications that are required for the making of Electronic – Electrical and Pneumatic Automation Devices. From research & development to design and construction.

We thank all our partners for the cooperation so far ~ We aim for much more.»

Πειραιάς  15 Απριλίου 2021

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. είναι μια κορυφαία εταιρεία στα Συστήματα Αυτοματισμού στη Ναυτιλία και τη Βιομηχανία από το 1978. Καλύπτει όλο το φάσμα των διαδικασιών και των πιστοποιήσεων που απαιτούνται για την κατασκευή Ηλεκτρονικών – Ηλεκτρικών και Πνευματικών Συσκευών Αυτοματισμού. Από την έρευνα και την ανάπτυξη μέχρι τον σχεδιασμό και την κατασκευή.

Εν συντομία, η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. λειτουργεί με επιτυχία στον ακόλουθο τομέα: Εγκατάσταση & service ηλεκτρικών & πνευματικών συστημάτων αυτοματισμού, Κατασκευή πινάκων διανομής και αυτοματισμού ισχύος, Κατασκευή συστημάτων παρακολούθησης κινητήρων, αντλιών και λεβήτων, Κατασκευή συστημάτων ελέγχου στάθμης δεξαμενής υπηρεσίες πιστοποίησης για όργανα μέτρησης, Εκπροσώπηση περισσότερων από 50 διεθνών κατασκευαστών θαλάσσιων ηλεκτρομηχανολογικών εξοπλισμών, Προμήθεια ηλεκτρικών – υδραυλικών & πνευματικών εξαρτημάτων και οργάνων, Κατασκευή ειδικών αισθητήρων πίεσης / στάθμης.

Με εγκαταστάσεις σε δύο ιδιόκτητα πολυώροφα κτίρια στον Πειραιά, διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα, εργαστήρια και αποθήκες με ένα μεγάλο απόθεμα προϊόντων, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του που βασίζονται πάντα στις ανάγκες των πελατών.

Επιπλέον, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις πιστοποίησης προϊόντων και βαθμονόμησης είναι σε θέση να πιστοποιήσουν τη λειτουργία ενός ευρέος φάσματος υλικών, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα όργανα με βιομηχανικές πιστοποιήσεις από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού.

Πολιτική για την Ποιότητα, το Περιβάλλον, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Η ανώτατη διοίκηση της εταιρίας δεσμεύεται για την ικανοποίηση των κανονιστικών και ρυθμιστικών απαιτήσεων των ενδιαφερομένων μερών της, μέσω της εγκατάστασης ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ). Επίσης δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση της ικανότητας της εταιρείας και την παραγωγή με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που εμπλέκεται κατανοεί τις απαιτήσεις αυτές (στο εύρος που κάθε άτομο εμπλέκεται).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

https://www.kassidiaris.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top