ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Endomarch Greece: “PIRAEUS Night Run Walk 2019”

Από  την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά και Πρόεδρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά  κ.Ειρήνη Νταϊφά


Σάββατο 13 Απριλίου 2019 5 & 10χλμ τρέξιμο και 2,5χλμ περπάτημα.

«Στη μάχη κατά την Ενδομητρίωσης η Ελλάδα και ο Δήμος Πειραιά»

Μετά από τρεις επιτυχημένες διεξαγωγές, με συμμετοχές που ξεπέρασαν πέρυσι τους 2.000 Runners & Walkers, το «Endomarch Greece» επιστρέφει στον Πειραιά στις 13 Απριλίου και μας περιμένει να τρέξουμε, να περπατήσουμε, να στηρίξουμε την γυναικεία υγεία και να δώσουμε ακόμα μια «μάχη» ενημέρωσης για την άγνωστη & «ύπουλη» γυναικολογική πάθηση της Ενδομητρίωσης!

To event, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται από την AμΚΕ “AWARE” για την ενημέρωση & πρόληψη των χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων], υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ & του ΟΠΑΝ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ], στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ENDOMARCH WORLDWIDE.

Το Κίνημα, που έχει πλέον εξαπλωθεί σε πάνω από 63 πόλεις-χώρες του κόσμου, αποτελεί μια Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την πάθηση της Ενδομητρίωσης που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος του Αγώνα δεν είναι η νίκη αλλά η συσπείρωση: «να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα για την Γυναικεία Υγεία! Να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιηθούμε και να «σπάσουμε την σιωπή» για την πάθηση της Ενδομητρίωσης!».

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ @ www.endomarch.gr
Συμβολικό Κόστος συμμετοχής 5€.
Σημείο Εκκίνησης Run/Walk: Στάδιο Καραϊσκάκη στις 20.00.
Instagram: endomarch_greece, Facebook: Endomarch Greece.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top