ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Extending Reality CoExistence: Art, Science & Technology στο Ίδρυμα Ευγενίδου

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, για πρώτη φορά διοργανώνει τη νέα Art, Science & Technology Έκθεση, Extending Reality |CoExistence: Art, Science & Technology, στο Ίδρυμα Ευγενίδου / Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, στην Αθήνα.

Η νέα αυτή διοργάνωση έχει σκοπό να αναδείξει τη δυναμική των σύγχρονων μέσων στην καθημερινή ζωή μέσα από ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ γεμάτο εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους φίλους, που θέλουν να μάθουν και να βιώσουν όλους τους σύγχρονους τρόπους συνύπαρξης της Τέχνης, της Τεχνολογίας και της Επιστήμης.

 

Το πρόγραμμα του Extending Reality | CoExistence: Art, Science & Technology θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και τα όριά της, παρουσιάζοντας το σημείο που τέμνεται ο φυσικός με τον ψηφιακό κόσμο δημιουργώντας έναν υβριδικό χώρο ανάμεσα στην εικονική και την φυσική πραγματικότητα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαδραστικές εγκαταστάσεις, AR και VR έργα, games, εργαστήρια, 360 παραστάσεις και προβολές.

 

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις νέες πραγματικότητες που ανοίγονται μπροστά μας!

 

14 – 17 Νοεμβρίου 2019, 10:00 – 22:30

Χώρος Διεξαγωγής: Ίδρυμα Ευγενίδου, είσοδος από Λεωφόρο Συγγρού 387, Π. Φάληρο

Είσοδος Ελεύθερη

 

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top