ΑΤΤΙΚΗ

Isalos net:«Ναυτικοί: Πρωταγωνιστές στο μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας»

Η νέα επιμορφωτική συζήτηση της Isalos.net με θέμα «Ναυτικοί: Πρωταγωνιστές στο μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 – 20:30, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (είσοδος από οδό Πεντέλης 11).

Η Isalos.net, με την αρωγή του Ιδρύματος Ευγενίδου, διοργανώνει νέα επιμορφωτική συνάντηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας (World Maritime Day 2021, IMO).

Η εκδήλωση με θέμα «Ναυτικοί: Πρωταγωνιστές στο μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 – 20:30, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (είσοδος από οδό Πεντέλης 11).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Seaven Tanker and Dry Management Inc. και Mylaki Shipping Agency Ltd.

 

Εισηγητές:

Δρ. Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου και Ναυτιλιακός Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στην Ελλάδα

κ. Άρης Κοροπούλης, Director της Astra Shipmanagement Inc.

κα Μεταξία Ψάλτη, COO της Neda Maritime Agency Co Ltd.

καπτ. Μιχαήλ Φωτεινός, Αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕΝ και Υπεύθυνος Τμήματος Πληρωμάτων της Diana Shipping Services S.A.

κα Ελίνα Σούλη, Αντιπρόεδρος της WISTA Hellas & Regional Business Development Director V.P. – FD&D Manager του American P&I Club

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Ηλίας Μπίσιας, Διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών και της Isalos.net.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με παρουσία έως 60 προσκεκλημένων, ενώ θα μεταδοθεί και ψηφιακά, μέσω του καναλιού της Isalos.net στο YouTube.

Σημειώνεται πως στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και αξιωματικοί του Εμπορικού Ναυτικού, οι οποίοι θα μοιραστούν σκέψεις και εμπειρίες για το ναυτικό επάγγελμα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση δια ζώσης, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δηλώστε Συμμετοχή

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOWrdpBq-XzBSchHuyZ-mo5WQ1lqFjLw4Twk5zwGvMx5gQew/viewform?fbzx=-5827444391216931176

Διοργάνωση: Isalosnet

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top