ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MAΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2019.

 

Παρουσιάστρια των καλλιστείων 2019 ήταν η Μαρία Κορινθίου! Στον εν λόγω διαγωνισμό ομορφιάς υπήρχαν και αρκετά ευτράπελα.Στο πρώτο μέρος η Μαρία Κορινθίου παρουσίασε τις κυρίες της κριτικής επιτροπής Μαίρη Βιδάλη, Ισαβέλλα Δάρρα, Αθηνά Τρανούλη, Λίλα Πανταζή και Φρύνη Λάτου.

Ο Κώστας Βενετσάνος που είχε ρόλο σχολιαστή μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, που καθόταν στο θεωρείο έριξε μια ιδέα… Μήπως του χρόνου στον διαγωνισμό να είναι στην κριτική επιτροπή γυναίκες ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν κερδίσει τίτλους στα καλλιστεία και συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Ρίκα Διαλυνά, η Κορίνα Τσοπέη…».
Και τότε η Μαρία Κορινθίου είπε: «Η Ζωή Λάσκαρη…» προκαλώντας παγωμάρα στην αίθουσα και ο Κώστας Βενετσάνος τόνισε: « από τις ζωντανές, τις ζούσες λέμε». Η Μαρία Κορινθίου αισθάνθηκε αμήχανα μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν γκριμάτσες.
Ενώ λίγο αργότερα, η Μαρία είπε: «Πάμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2016!»! Και δεν ήταν τα μόνο που συνέβησαν στα καλλιστεία!

Απο τον Μιχάλη Στάμου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ART FM 90,6
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ:ΘΥΡΑ 7 Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαχειρίζεται τις Σελίδες ART 906 FMMelody Dreαμ Περιοδικο Για Τη Μουσικη ΚΑΙ ΤΟΝ Πολιτισμο και Σταγόνες Πολιτισμού

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top