ΑΤΤΙΚΗ

MEGA BROKERS S.A. και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί

Δήλωση του κ.Τάσου Χατζηθεοδοσίου Γενικού Διεθυντή της Mega Brokers S.A.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της χορηγική συνεργασίας της Mega Brokers με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το 2021. Η Mega Brokers αποτελεί και για τη νέα χρονιά, τον Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ!”

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας.

H MEGA Brokers, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεσολάβησης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποτελεί Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω μιας ευρείας γκάμας λύσεων.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της MEGA Brokers κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της χορηγικής μας συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Mega Brokers θα συνεχίσει και το 2021 το στρατηγικό της πλάνο που έχει στο επίκεντρο του την δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα δημιουργήσει σημαντικά οφέλη στα ενδιαφερόμενα μέρη και των δύο οργανισμών”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: “Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις η ανανέωση της σχέσης μας με την MEGA Brokers μας προσδίδει σταθερότητα. Είμαστε βέβαιοι για τη συνέχιση μιας άψογης συνεργασίας, με αμοιβαία οφέλη”.

Δείτε περισσότερα για την Mega Brokers εδώ:

https://megabroker.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top