ΚΟΙΝΩΝΙΑ

STATHMOSBAKERY ΄Οταν η φαντασία παντρεύτηκε τη δημιουργία

Με χαρά μας παρουσιάζομαι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία Stathmosbakery.gr,την επιλέξαμε γιατί ξεχωρίζει για την καλή ποιότητα των προϊόντων της, που είναι  φτιαγμένα με αγνά υλικά,πολύ μεράκι και σεβασμό στον καταναλωτή.

Διαδικτυακό κατάστημα που ανταποκρίνεται γρήγορα και με συνέπεια στις ανάγκες της εποχής μας.

Δυο λόγια από τους  δημιουργούς του www.stathmosbakery.gr

“Ο Γιάννης, παλιός αρτοποιός που είναι γνωστός για την επιτυχημένη του πορεία στην Αρτοζαχαροπλαστική, έχει φροντίσει να περάσει το «γονίδιο» της δημιουργίας στην κόρη του Μάρθα. Το 2013 ανοίγουν τον «Σταθμό», ένα αρτοποιείο με έδρα το Περιστέρι. Ο «Σταθμός» έγινε γρήγορα αγαπητός και γνωστός στον κόσμο του Περιστερίου και όχι μόνο.

Το 2020 αποφασίσαμε πως το φυσικό κατάστημα ήταν περιοριστικό και δεν μας έδινε τη δυνατότητα να εξελιχθούμε με τον τρόπο που θέλαμε. Τότε δημιουργήθηκε η ιδέα του www.stathmosbakery.gr, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω του οποίου θα μπορούμε να αποστέλλουμε τα προϊόντα που μας έκαναν γνωστούς σε όποιο μέρος επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης. Γεύσεις και αρώματα συγκεντρωμένα σε μια ηλεκτρονική σελίδα, από όπου μπορεί ο χρήστης να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του και να του αποσταλούν στον χώρο του μέσα σε λίγες μέρες.

Το motto μας  See.Click.Taste. περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια τα τρία στάδια από τα οποία περνάει ο χρήστης κατά τη στιγμή της περιήγησης στο www.stathmosbakery.gr. Με μια ματιά μπορεί να βρει προϊόντα που καλύπτουν τις γευστικές του ανάγκες (See), μέσω της διαδικασίας της άμεσης αγοράς επιλέγει αυτά που θα προσθέσει στο καλάθι του (Click), ώστε να τα παραλάβει στον χώρο του μέσα σε λίγες μέρες (Taste). Απλά, εύκολα και γρήγορα, το είδες – το κλίκαρες – το γεύτηκες!

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στις σελίδες του Stathmos Bakery βασίζονται σε συνταγές του Γιάννη που εξελίχθηκαν με τα χρόνια εμπειρίας του ή σε πιο «φρέσκες» ιδέες που προτείνει η Μάρθα. Όλα τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται από εμάς για εσάς, ανάλογα με την παραγγελία σας,  με επιλεγμένες πρώτες ύλες από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες, ενώ σε κάποια από τα προϊόντα μας έχει διενεργηθεί έλεγχος ποιότητας του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τέλος, το Stathmos Bakery εφαρμόζει σύστημα Διαχείρισης  Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000, προκειμένου να εξασφαλίζουμε την μέγιστη δυνατή εμπειρία στον πελάτη μας , η οποία συμπεριλαμβάνει γεύση και ασφάλεια.”

Η σελίδα στο facebook

https://www.facebook.com/stathmosbakery/

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.stathmosbakery.gr/index.php?route=product/category&path=18

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top